Showbiz

Alec Baldwin i nënshtrohet një operacioni

 

Aktori Alec Baldwin i është nënshtruar një operacioni për zëvendësimin e ijëve, shkruan “FemaleFirst”.

65-vjeçari aktualisht po shërohet në spital pasi kreu operacionin dhe shpreson se vitet e tij të “dhimbjeve kronike shumë intensive” do të jenë pas tij.