Showbiz

Paditet Nicki Minaj

 

Këngëtarja e famshme Nicki Minaj është paditur nga një dyqan bizhuterish, nën dyshimin se ajo nuk ka paguar për bizhuteritë e huazuara. Dyqani po ashtu ka akuzuar se ato nuk ishin kthyer në kohë dhe ishin dëmtuar, raporton “TMZ”.

Reperja 40-vjeçare po dërgohet në gjykatë nga dyqani “Roseark”.