Showbiz

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” së shpejti në kinema

 

Pas vitesh të tëra larg botës njerëzore, vëllezërit heronj, Ninja Turtle, fillojnë përpjekjet t’i fitojnë zemrat e qytetarëve të New Yorkut dhe të pranohen si adoleshentë normalë. Mikesha e tyre e re, April O’Neil, i ndihmon ata ta mposhtin një sindikatë misterioze krimi, por shpejt gjërat marrin tjetër drejtim kur një ushtri mutantësh fillon betejën kundër tyre.

Adhuruesit e filmave “Teenage Mutant Ninja Turtles” janë entuziazmuar për lajmin se superheronjtë e tyre të preferuar, shumë shpejt do të jenë pjesë e ekranit të madh.