Showbiz

Afër marrëveshja për ndërprerje të grevës në Hollywood

 

Pas një takimi që e kanë zhvilluar të mërkurën, skenaristët dhe prodhuesit e filmave në Hollywood janë pranë një marrëveshjeje për t'i dhënë fund grevës që ka nisur para më shumë se tre muajsh.

Sipas burimeve palët shpresojnë të finalizojnë një marrëveshje të enjten, shkruan CNBC.