Showbiz

Sophie Turner akuzon Joe Jonasin për ‘rrëmbim’ të fëmijëve të çiftit

Foto: AP/Associated Press
 

Aktorja Sophie Turner e ka paditur bashkëshortin e saj këngëtar, Joe Jonas, të cilin po e detyron t’ia dorëzojë pasaportat e dy fëmijëve të çiftit në mënyrë që t’i marrë me vete në Angli.

Katër javë më parë, Jonas bëri kërkesë për shkurorëzim nga Turneri pas katër vjetëve martesë. Tani në padinë e saj, aktorja po pretendon se çifti ishte marrë vesh që vajzat e tyre të vogla t’i rrisin në vendlindjen e saj. Po ashtu thuhet se fëmijët që i takojnë moshës 3 dhe 1 vjeç, janë plotësisht të integruar në të gjitha aspektet e jetës së përditshme dhe kulturore në Angli.