Showbiz

Irina Shayk e Gigi Hadid shkojnë për të blerë ushqimin që përgatit Bradly Cooper

 

Aktori i njohur i Hollywoodit, Bradly Cooper u pa duke përgatitur disa sandwich e shkopinj djathi në një shtand ushqimi të quajtur “Cheesesteaks Danny & Coop” bashkë me Danny DiGiampietro dhe Seth Braunstein nga “Angelo’s Pizzeria”, në New York, raporton CNN.

Ylli iu shërbeu shumë njerëzve që nuk janë të famshëm dhe paratë e ushqimit që përgatiste aktori shkonin për një fond bamirës.