Showbiz

Oprah Winfrey flet për humbjen e peshës

 

Gazetarja e njohur amerikane, Oprah Winfrey, së fundmi ka humbur peshë dhe ka thënë se para se të fillonte ushtrimet për këtë, ajo po konsideronte të merrte ilaçe që përdorën nga diabetikët, si ai Ozempic, raporton People.

“Nuk është vetëm një gjë, është gjithçka”, ka thënë Winfrey për “Entertainment Tonight” gjatë ceremonisë së muzeut të Akademisë së filmit në Los Angeles.