Showbiz

Nora Istrefi, Claydee dhe Eli Malaj sjellin “Gati”

 

Këngëtarët Nora Istrefi, Eli Malaj dhe Claydee kanë publikuar projektin më të ri muzikor të quajtur “Gati”.

Teksti është shkruar nga Adelina Mehija dhe Bimbbima.