Showbiz

Një karrierë me videoklipe, por edhe me interpretime “live”

 

Në skenën muzikore shqiptare dihen ata që krijuan karrierën me videoklipe dhe ata që e ndërtuan përmes interpretimeve live.

Përkundër kësaj, ata janë të famshëm, pëlqehen shumë dhe janë aktivë në skenën muzikore.