BANESË ME QIRA

Lëshohet banesa me qira në lagjen “Aktash”, në Prishtinë. Banesa është 120m2, ka një dhomë të ditës me kuzhinë, tri dhoma të gjumit, dy banjo, dy ballkone dhe është plotësisht e mobiluar. Gjithashtu ka terracë në kulm prej 300m2. Çmimi është 650 EUR në muaj. Në këtë çmim përfshihen të gjitha shpenzimet: Shpenzimet e rrymes, ujit, ngrohjes, mbeturinave, televizionit, internetit, mirëmbajtjes dhe parkingut
nëntoksor.

Tel: +383 44 258 522

Data e publikimit: 18.05.2021
Shpërndaje
Të tjera