Shpallje e pavlefshme

Shefqet Pllana shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e Sh.M. “Shtjefën Gjeçovi” Prishtinë.

Data e publikimit: 03.02.2023
Shpërndaje
Të tjera