Banesë me qira

Lëshoj me qira banesën me sipërfaqe prej 52m2, banesa gjendet në rrugën “Mbretëresha Teutë” nr.54 Prishtinë dhe ka hyrje të veçantë. Banesa është e mobiluar, ka ujë të pijshëm 24 orë pandërpre, ka rrugë të asfaltuar, parking dhe disa restorante përskaj. Përparësi kanë çiftet bashkëshortore, punëtorë dhe raste të tjera me familje. Inof në tel. 044/588 976, 038/ 517 385.

 

Data e publikimit: 07.10.2020
Shpërndaje
Të tjera