Shtojca për Kulturë

Burgjet e mia – Fati im i madh!

Porsa më vërvitën brenda dhe e mbyllën derën me shul, qelia numër tetë e burgut të Prishtinës, nga një kthinë e ngushtë e errët dhe e ftohtë, sakaq u shndërrua në një hapësirë të pafund midis të cilës qëndronte një qiri i madh gjigandesk, i cili në majën e tij digjej flakë - Foto: Alban Bujari \ KOHA

6 prill 2001

 

6 prill 2001

Të gjithë ata që e dinë se ç’është burgu, e aq më tepër të gjithë ata që kanë lënë një pjesë të jetës së tyre nëpër burgje, do të befasohen me titullin e këtij shkrimi.