Shtojca për Kulturë

“Art Without Limit” në pritje të filmave që i bashkon një mision

“Art Without Limit International Film Festival” tashmë ka hapur thirrjen për aplikim me filma për edicionin e tretë. Misioni mbetet i njëjtë: T’u jepet zë çështjeve e personave me aftësi të kufizuara
 

“Art Without Limit International Film Festival” ka hapur thirrjen për aplikimin e filmave të rinj kombëtarë dhe ndërkombëtarë, që do të bëhen pjesë e edicionit të tretë. Edhe sivjet tematika e njëjtë: rrëfime filmike që fuqizojnë zërin e personave me aftësi të kufizuara. Pos misionit, festivali – që ka për qëllim ngritjen e vetëdijes së shoqërisë, si dhe të tregojë për sfidat me të cilat përballet ky komunitet në përditshmëri – ka ruajtur edhe datat.

Do të mbahet prej 1 deri më 3 dhjetor. Të drejtë aplikimi kanë filmbërës nga të katër anët e botës me filma të shkurtër, si dokumentar, fiksion apo animacion. Ashtu sikurse për edicionet e kaluara, aplikimi do të kalojë nëpër tri faza përzgjedhëse. Faza e parë është hapur më 15 janar e që do të vazhdojë deri në muajin maj, ku do të fillojë faza e dytë, e cila së bashku me fazën e tretë do të përfundojë në fund të muajit gusht. Prej shtatorit fillojnë përzgjedhjet e filmave.