Shtojca për Kulturë

“KOHA për kulturë” me numër special në 110-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë

 

Shtojca e Kulturës e numrit të sotëm të KOHËS Ditore, vjen me numër special me rastin e 110-vjetorit Pavarësisë së Shqipërisë.

“Shqiponja me dy krena dhe dy krenat e shqiptarit”, i Rexhep Malokut është teksti në ballinën e Shtojcës.