Shtojca për Kulturë

“Hawolf” – katërshja e re e skenës alternative

“Hawolf” është një grup me bazë në Prishtinë, i përbërë prej katër vëllezërve Havolli – Granit Havolli në vokal dhe kitarë, Yll Havolli në kitarë kryesore, Ylber Havolli në kitarë bas dhe Lum Havolli në bateri
 

“Ear for Peace” është një dëshmi e talentit dhe krijimtarisë së “Hawolf”. Pjekuria artistike e grupit është e dukshme në çdo këngë në album dhe përzierja e anëtareve ndër breza shton një shtresë shtesë thellësie dhe kompleksiteti në muzikën e tyre. Me këtë album dhe përvojën në skenë, “Hawolf” ka treguar se skena e muzikës alternative në Kosovë po kthehet seriozisht dhe ka potencial për të prodhuar më tutje produkt serioz muzikor bashkëkohor në skenën e muzikës alternative

Hyrje: Njëvjetori i “Ear for Peace” me shkas

Në javën e njëvjetorit të albumit debutues të grupit “Hawolf” me emrin “Ear for Peace” u rikthejmë vëmendjen te një grup i veçantë dhe i ri i skenës tonë alternative dhe te një album muzikor i cili vlen të rishikohet dhe dëgjohet përsëri me shkas edhe në këtë njëvjetor.