SOT

Talenti i Fatjonës për vizatim

 

Ishte në shkollë fillore kur e vërejti talentin e saj në art figurativ. Fatjona Hajdari nga fshati Shqiponjë i Komunës së Gjakovës tash është 17 vjeçe dhe shumicën e kohës së saj e kalon duke vizatuar.

Ajo e gjen inspirimin në ngjarjet aktuale, fytyra të famshme të skenës së artit në Kosovë e në gjërat që ia përmbushin ditët e saj, raporton KOHA.