SOT

“SOT” me reportazhe nga çdo cep i Kosovës

“SOT” me reportazhe nga çdo cep i Kosovës

“SOT” është emisioni me të cilin fillon dita. Formati dinamik i mëngjeseve tuaja vjen në transmetim direkt dhe me rubrika të përjavshme dhe ditore.

Edhe gjatë verës, “SOT” mbetet programi televiziv i cili sjell intervista të veçanta, materiale dhe reportazhe nga çdo cep i Kosovës dhe jo vetëm.