SOT

Lodrat e drurit për zhvillim më të mirë të fëmijëve

Në kohën para gjumit, fëmijët e kopshtit “Bardha Akademi”, luajnë me lodrat të cilat janë të gjitha prej drurit.

Madje përdorimi i lodrave të tilla është rritur shumë nga kujdestarët e fëmijëve dhe kjo për shkak të përfitimeve të shumta, transmeton Koha.