SOT

Trendi bashkëkohor i rrobave të dorës së dytë

Një mundësi përherë e mirë dhe mjaft ekonomike janë veshmbathjet e dorës së dytë, të karakterizuara nga unikaliteti dhe çmimet e volitshme.

Frekuentuesit e këtyre dyqaneve e shohin si mundësi të mirë blerjen e rrobave të përdorura, sidomos kur bie fjala për kursimet, raporton KOHA.