SOT

Dita dhe Njomza, miket që i bëri bashkë pianoja

Kontaktin e parë me pianon njëra e kishte në Tiranë, tjetra në Gjilan.

 

Kontaktin e parë me pianon njëra e kishte në Tiranë, tjetra në Gjilan.

Ditë Hysaj dhe Njomza Kastrati nuk u ndalën së luajturi notat në piano që nga klasa e parë, për të vazhduar të bëhen kolege e shoqe.