SOT

Gjellët tradicionale, preferencë e kosovarëve

Është gjellëtorja ku një pjesë e madhe e qytetarëve drejtohen për t’i ngrënë gjellët e preferuara.

 

Është gjellëtorja ku një pjesë e madhe e qytetarëve drejtohen për t’i ngrënë gjellët e preferuara.

Të gjitha janë tradicionale dhe të përgatitura nga kuzhinierë me përvojë të gjatë.