SOT

Ushtari kosovar i dalluar në xhudo

Është vetëm 21 vjeç dhe vjen nga qyteti i vjetër i Mitrovicës.

 

Është vetëm 21 vjeç dhe vjen nga qyteti i vjetër i Mitrovicës.

Fisnik Hyseni është njëri prej shumë të rinjve të qytetit që ka zgjedhur të veshë uniformën e Forcës së Sigurisë së Kosovës.