SOT

Historia e fotografisë dhe lulishtes me Gjeneralin Clark

24 marsi i vitit 1999 shënoi pikën e kthesës për historinë e qytetarëve të Kosovës.

 

24 marsi i vitit 1999 shënoi pikën e kthesës për historinë e qytetarëve të Kosovës.

Para 22 vjetësh u lëshuan raketat e para kundrejt Serbisë nga NATO-ja, ku në krye të këtij misioni ishte komandanti suprem, Wesley Clark. Clark dha urdhrin që për 78 ditë do të shoqëronte misionin e ashtuquajtur “Operacioni i Forcave Aleate”.