SOT

Poetja kosovare, poliglote dhe ambasadore e paqes

 

Pasioni për poezinë i ka hapur shumë rrugë drejt së ardhmes Mihane Beqirit që me punën e saj po merr lëvdata e njohje prej shumë vendeve të botës.

Ajo është vetëm 21 vjeç dhe është ambasadorja më e re për paqe e Kosovës.