SOT

Stomatologjia dhe muzika, profesionet e pandashme të Mentorit

 

Mentor Latifi nga Gjilani ushtron profesionin e dentistit një pjesë të madhe të ditës.

E, puna e dentistit prej 14 vjetësh është vetëm njëri prej profesioneve që ka Mentori.