SOT

Andy nga Anglia në Shtime, për t’i mësuar të rinjtë

 

Erdhi nga Anglia me një synim, aftësitë që kishte në fushën e teknologjisë t’ua mësonte edhe të rinjve të Kosovës.

E tash 7 vjet, Andy Moxon dhe familja e tij janë bërë banorë të Shtimes, ku madje të rinjve u kanë mësuar për punën në dizajn grafik e edhe 3D printim.