SOT

Rrëfimi i nënës së plagosur, që ia vranë vajzën gjashtëmuajshe

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA

Mirvete Klinaku është emri i nënës që periudhën e luftës nuk mund ta harrojë asnjëherë.

 

Mirvete Klinaku është emri i nënës që periudhën e luftës nuk mund ta harrojë asnjëherë.

Ajo ishte nënë e një djali dhe një vajze në atë kohë, por granatimi nga forcat serbe ia ndau nga jeta Ardianën gjashtëmuajshe.