SOT

Binjaket nga Juniku që po bëjnë bujë në teknologji

 

Janë si dy pika uji dhe e vështirë t’i dallosh njërën prej tjetrës.

Elda e Erza Gacaferi janë motrat binjake nga Juniku, të cilat janë bërë shumë të zonja në fushën e programimit dhe teknologjisë.