SOT

Mundësi për financim veturash nga Raiffeisen Leasing

 

Është kompania e parë e licencuar për zhvillimin e aktivitetit të ofrimit të Lizingut Financiar në Kosovë.

“Raiffeisen Leasing Kosovo” tashmë ka mbushur 13 vjet që operon në ofrimin e produkteve të lizingut për klientët në të gjithë territorin e Kosovës, shembull si vetura të reja e të përdorura, banesa, shtëpi, lokale afariste, pajisje mjekësore, pajisje të ndërtimit dhe shumë produkte të tjera.