SOT

Uji në pishinën e Gërmisë i pastër dhe i filtruar 3 herë në ditë

 

Me të ardhur vera, pishina në Parkun e Gërmisë i hap dyert për vizitorë.

Si pishina me sipërfaqen më të madhe e po ashtu edhe me sasinë e ujit kërkon mirëmbajtje e përkushtim.