SOT

Fluturimi mbi Pojatë me fluturaken e mërgimtarit

 

Edhe këtë vit e kanë vizituar fshatin Pojatë të Ferizajt për po të njëjtën arsye.

Në garazhin e mërgimtarit nga Gjermania, Musli Mehmeti, nxirret fluturakja e lehtë për të përjetuar bashkë emocionet dhe adrenalinën në ajër.