SOT

Bjeshkët e Nemuna, gojëdhënat për emrin dhe pasuritë

 

Njihen si “Bjeshkët e Nemuna” dhe kanë shtirje në territorin e Alpeve Lindore shqiptare dhe Malit të Sharrit.

Gojëdhënat rrëfejnë për një nënë, e cila ishte nisur me dy djemtë e saj për të kaluar nëpër këto bjeshkë.