SOT

Ndihmoni kafshët endacake, vendosni enë me ujë në hapësira publike

 

Uji, pemët dhe perimet, përveç njerëzve, janë të domosdoshme edhe për kafshët për t’i përballuar këto ditë të nxehta vere.

Molla, banania, boronica, pjepri, mango, portokalli, dardha, ananasi, mjedra, dredhëza, shalqiri janë disa nga pemët të cilat ndihmojnë mjaft shumë në hidratimin e tyre.