SOT

Arkitektja zbulon talentin në pandemi

 

Pandemia u dha jetë pasioneve të fshehta. Kjo është historia e Erëzës që nga arkitektura zbuloi talentin në pikturë dhe në artizanate.

Arkitektja Erza Abrashi Muharremi, tregon se që e vogël, ka pasur dëshirë të krijojë gjëra ose të pikturojë. Siç thekson ajo, talentin e ka të trashëguar nga familja.