SOT

Mësimi në shkolla me mungesë të teksteve shkollore

 

Janë bërë pothuajse dy vjet qëkur pandemia ndryshoi mënyrën e jetës kudo në botë, rrjedhimisht duke ndikuar edhe në procesin normal të çdo lloj aktiviteti.

Ndikim të tillë ka pasur edhe në proceset mësimore, disa herë ato u zhvilluan online dhe u kthyen fizikisht, por me masa.