SOT

Historia e 40-vjeçares që e mposhti kancerin

 

Ishte vetëm 38 vjeçare kur zbuloi se vuante nga sëmundja e kancerit të gjirit. Lindita Hyseni-Pervetica është gruaja e hekurt, e cila betejat më të vështira në jetë i ktheu në fitore.

Vite më parë, në një ditë krejt të zakonshme, ajo e kuptoi se diçka nuk shkonte me trupin e saj dhe vendosi të shkonte për një konsultë të thjeshtë me mjekun e familjes, nga ku nisi edhe rrugëtimi i saj i vështirë për t’u përballur me sëmundjen.