SOT

Studentja e inxhinierisë kompjuterike mësoi punën me grep

 

Pauzën prej ligjëratave e shfrytëzon ndryshe nga kolegët e saj.

Vesa Galica, 20-vjeçare dhe studente në degën e Inxhinierisë Kompjuterike, kohën e lirë e plotëson me punën me grep.