SOT

Gjilanasja, kirurgia e parë veterinare në Kosovë

 

Kjo është Mirlinda Cani nga Gjilani, e cila në qytetin e saj njihet si një nga veterinaret më të zonja. Pos këtij epiteti, ajo po ashtu konsiderohet si një nga kirurget e para të kafshëve në vend dhe se puna e saj ka të bëjë më shumë me operacionet në kafshët e vogla.

Mirlinda bashkë me disa kolegë të saj tashmë janë pronar të një klinike në qendër të Gjilanit, që merren pikërisht me shërimin dhe trajtimin e kafshëve.