SOT

Sivjet kosovarët konsumuan 2 milionë kg biskota nga Serbia

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Gjatë këtij viti, në Kosovë nga shteti serb kanë hyrë mallra në vlerë rreth 8 milionë euro.

Prej tyre, 5 milionë euro janë dhënë për importimin e 2 milionë kilogramë biskotave dhe ëmbëlsirave nga ky shtet.