SOT

Portrete druri nga zanatliu mitrovicas

 

Tash e 40 vjet Arsim Kameri nga Mitrovica njihet për punimet e tij të veçanta prej druri.

Portretet me figura të shquara shqiptare dhe me simbole kombëtare e karakterizojnë punën e tij.