SOT

Fshati ku ndodhet kulla 200-vjeçare e përmes së cilit kalojnë dy lumenj

 

Ndodhet 17 kilometra larg qendrës së Gjakovës e me sipërfaqe arrin deri në kufi me Shqipërinë.

Është ky fshati Brovinë, i rrethuar me male, e përmes së cilit kalojnë dy lumenj, Ereniku dhe Vrela.