SOT

Kuponi fiskal e teleferiku kthejnë vëmendjen nga Brezovica

 

Nuk është vikend, megjithatë vizitorë të shumtë kanë vendosur që ditën e tyre ta kalojnë në Brezovicë.

Që në fillim të sezonit të dimrit bora ka mbuluar malet e Sharrit dhe pistën më të famshme të skijimit në Kosovë.