SOT

Rrjetet sociale dhe ndikimi i tyre në shoqëri

 

Për shumëkënd, kontrollimi i telefonit dhe i të gjitha rrjeteve sociale është gjëja e parë që bëjnë posa të zgjohen nga gjumi.

Kjo nuk është diçka e jashtëzakonshme, meqenëse zhvillimi i teknologjisë nuk duket se ka të ndalur.