SOT

Një mjek dhe një infermiere në shërbim të fshatit Gorancë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Nga qendra e Hanit të Elezit janë rreth 10 kilometra rrugë për të mbërritur në fshatin Gorancë . Peizazhi i bukur e lartësia mbidetare të përcjellin derisa ngjitesh lartë.

Deri para pak ditësh, banorët e këtij fshati sa herë që kishin nevojë për ndihmën e mjekut niseshin drejt qytetit.