SOT

Mbjellje të fidanëve dhe luleve nën tingujt e muzikës

 

Dita, që pjesëtarët e “Handikos Mitrovica”, “Së bashku”, dhe “Hapësira shoqërore për dekonstruktim” e nisën aktivitetin e radhës, i priti me reshje shiu.

Kjo nuk i ndaloi që të vazhdojnë me mbjelljen e luleve dhe fidanëve, duke i kënduar pranverës.