SOT

Kosovarët, pushues dhe pronarë banesash në Shëngjin

 

Sezoni turistik për verën 2022 tashmë edhe zyrtarisht është hapur në qytetin e Lezhës për rreth së cilit shtrihen disa nga plazhet më të bukura. Në atë të Shëngjinit veçse ka filluar të ndihet gjallëria e verës, ku në hijen e çadrave të plazhit kanë zënë vend pushues të shumtë.

Një pjesë e madhe e tyre vijnë nga Kosova.