SOT

Lojë pingpongu në klubin më të vjetër në Vushtrri

 

Për pingpongun do të mësojmë më shumë nga anëtarët dhe trajneri i klubit “Hasan Prishtina”, nga qyteti i Vushtrrisë. Si një nga klubet më të vjetra, pas tyre kanë edhe shumë të arritura në gara brenda e jashtë vendit.

Është ora gjatë së cilës tërë vëmendja e vogëlushëve është tek topi i bardhë, karakteristikë e sportit të pingpongut. Në klubin “Hasan Prishtina”, në qytetin e Vushtrrisë, këtë sport e ushtrojnë grupmosha të ndryshme, çdoherë e më me shumë interesim.

Përveçqë është argëtues, nxënësit janë të vetëdijshëm edhe për të mirat që i sjell shëndetit, si atij fizik edhe psikik.