SOT

Biçikleta përveç mjet transportues, ndihmon edhe në forcimin e nyjave

 

Si shumë aktivitete fizike, edhe ngasja e biçikletës është një ndër ato që ndikojnë për të mirë në shëndetin e njeriut.

E përpos kësaj, shërben si mjet transportues, me më pak shpenzime dhe që sjell më shumë kënaqësi.