SOT

“Kafeneja e qytetit” që mbledh ferizajasit e vjetër

 

Nikoqiri i kësaj hapësire unike është Tefik Asllani, një ish-roker i cili po mbledh gjithë moshatarët e tij për të bërë qejf në kafenenë e tij.

Ai tregon se gjithë interierin e ka punuar vetë dhe është munduar të lërë gjithçka si më parë.